Despre noi

PREZENTAREA OFERTANTULUI ALMA GROUP

ALMA GROUP a intrat pe piata de media din Romania cu o investitie majora in domeniul tiparului, consultantei si in retelele de publicitate. ALMA GROUP inseamna astazi doua divizii de activitate:

1. Divizia de MEDIA/PRINT, cu activitati in domeniul productiei publicitare, tiparului, campaniilor de informare publica, personalizarii produselor de imagine si organizarilor de evenimente.

2. Divizia de MEDIU, cu activitati in domeniul studiilor de mediu, al evaluarilor de mediu si al studiilor de impact, al monitorizarii speciilor si habitatelor si intocmirii Planurilor de Management. Privind Divizia de MEDIA, in ultimii 3 ani am asigurat expertiza ca si subcontractant sau ofertant direct in proiectele de promovare finantate din fonduri europene si am asigurat consultanta pentru desfasurarea campaniilor de promovare / informare publica pentru proiecte finantate prin POR REGIO si POS MEDIU. Experienta acumulata in derularea campaniilor de rebranding si consulting pentru companiile:

Productia lor prin transpunerea pe suport a elementelor de identitate corporativa in campaniile nationale precum si structura teritoriala colaboratori pe acest gen de proiecte dezvoltate in ultimii ani, au determinat formarea unui portofoliu de clienti care ne recomanda astazi cu incredere oricarui parteneriat de colaborare in acest domeniu de activitate.

Ca o demonstrare a nivelului profesional de dezvoltare si productie atins pana in anul 2013, ALMA GROUP a fost declarata eligibila si a fost selectata pentru implementarea unui Sistem informatic integrat prin POS CCE / Apel nr. 2 /Axa prioritara III -”Tehnologia Informatiei si comunicatiilor pentru sectoarele public si privat” Operatiunea 3.2.2. finantat din fonduri europene. Acest proiect a permis achizitionarea unor solutiii hardware si software din cele mai performante, asigurand astfel dotarea cu echipamente si servere dedicate in aplicatiile productiei publicitare si a serviciilor din domeniu.

ALMA GROUP reprezinta astazi in piata de publicitate:

Un numar de peste 1200 locatii de panouri directionale pe stalpii retelelor de utilitati in municipiile din Romania;

peste 40 de locatii de afisaj de mari dimensiuni autorizate, amplasate pe cladiri (mesh- uri) in zonele centrale ale municipiilor, acoperind toate resedintele de judet din tara; peste 160 de locatii de panouri publicitare, de tip billboard, de 4x3 mp, 6x3m si 8x3 mp, situate in intravilanul localitatilor, la intrarile in municipii resedinta de judet sau pe DN, peste 500 locatii de bannere publicitare de dimensiuni 8x1 m, amplasate la intrarile in toate municipiile din Romania;

un stoc tampon de 50 panouri metalice demontabile, mobile, de 3x2m pentru promovarea proiectelor europene si pentu derularea de campanii media targetate, cu amplasare provizorie, in diferite regiuni ale tarii. Panourile metalice au rama din teava rectangulara de 30x30x2mm, prevazute cu picioare metalice din teava rotunda in lungime de 6m, cu diametrul de 100mm, grunduite cu grund special din industria navala care 2 - EXPERT MULTIPLICATOR DE INFORMATIE EUROPEANA - ofera o garantie anticoroziva de 5 ani.

Autorizam si montam la cererea clientilor CORPORATE sau a Autoritatilor publice locale la nivel national bannere si meshuri, proiecte speciale de tip panouri mobile, prisme, cuburi, structuri speciale de informare si reclama, cu intocmirea completa a documentatiilor tehnice necesare si obtinerea avizelor de amplasare.